Tobi потрібно це знати
RSS

Шоколадне відео від шоколадної Гайтани!

admin | 18 березня, 2010 р.

15 березня усі перешкоди щодо пошкоджених декорацій, пошиву костюмів і розробки зачіски було подолано, НОВЕ ВІДЕО Гайтани було знято! Більше доби тривали зйомки відеокліпу Гайтани на пісню «Слушаю и повинуюсь».

Музична відео робота співачки вразить несподіваними солодкими рішеннями. Шоколад, у різних його формах і проявах, просто-таки заполонив знімальний майданчик. Шоколадними стали декорації, частини тіла і, навіть, танцюристи. А головне, у кадрі з’явиться шоколадно-глазурована Гайтана.

Українська співачка завжди вміла вражати свою аудиторію новими ідеями. Цього разу вона здивує не тільки несподівано новим виконанням пісні, а також і новою зачіскою!

Справжнє бізе опиниться на голові у Гайтани. Суміш з какао, глини та борошна готували майже 4 години. Екмперимент перукарів вдався – зачіска виглядала дуже смачно.

Не обійшлося і без форсмажорів. Так, згадувану раніше, зачіску спочатку виготовили з монтажної піни. Але в останню мить режисер змусив перукаря переробити зачіску, щоб вона мала більш апетитний вигляд. На цьому пригоди не закінчилися. Близько 23-ої години вечора знімальна команда змушена була телефонувати на кондитерську фабрику з терміновим замовленням, з майданчика зникло шоколадне вухо і нога !!!

Гайтана: «Я обожнюю шоколад, без нього не уявляю свого життя. Режисер кліпу про це знав, тому і задумав мене візуально перенести в країну шоколаду. У кліпі я в образі шоколадки. І це мені дуже подобається, адже в житті мене так часто називають. Я вірю в те, що образи, в яких я буду у кліпі, сподобаються моїм прихильникам, а ще всім ласунам світу!».

Знімав музичне відео для Гайтани, як повідомлялося раніше, відомий режисер Алан Бадоєв. Це вже шоста спільна робота режисера та співачки. Раніше результатом співпраці стали відеокліпи на пісні «Самотня боса», «Відшукаю», «Два вікна», «Шаленій», «Танці».

Алан Бадоєв, режисер: «У кліпі ми будемо дивувати. І згодом ви зрозумієте як ми це будемо робити. Буде багато локацій, але вони дуже схожі тематично. На драйвову «Слущаю и повинуюсь» ми знімаємо драйвове відео!»

Зйомки розпочались вранці 15-го березня і закінчились об 11.00 наступного ранку.

Нагадаємо, пісня Гайтани «Слушаю и повинуюсь» – перша композиція з нового альбому співачки. Це якісно новий щабель в творчості Гайтани, музика зовсім іншого характеру. Саме цей музичний матеріал співачка створювала спільно з американскими музикантами та саундпродюсерами. Відеокліп на цю композицію відкриє новий цикл музичних робіт у виконанні Гайтани. Відео з’явиться у ефірі двома мовами – російською на англійською.

Журнал «Тобі»

В номері: