Tobi потрібно це знати
RSS

KAMON!!! Знімали відео про метросексуалів!

admin | 19 лютого, 2010 р.

Днями сестри КОСМОС знімали свій третій кліп. Черговим відеотворінням під назвою МЕТРОСЕКСУАЛ дівчата підняли гостросоціальну тему народжуваності в країні. Жінкою нині бути не модно, не вигідно і непристойно, настало століття метросексуалів, стверджують сестри з дуету КАМОN!!!

Аліса КОСМОС, учасниця епатажного дуету: «Поки жінки продовжують справу Клари Цеткін, боряться за свої права, укладають асфальт, працюють на завода і фабриках, крокують по кар’єрних сходах в запорошених офісах, хлопці, користуючись нагодою, все більше приділяють уваги своєму зовнішньому та внутрішньому розвитку, стежать за останніми тенденціями моди. Метросексуали НЕ ГЕЇ, проте вони настільки люблять себе, що народжувати вже нема від кого. Метросексуали, збуджуються лише від свого відображення у дзеркалі, не помічаючи нікого і нічого навколо, в тому числі і нас, тобто прекрасну половину людства».

Сьогодні слово МЕТРОСЕКСУАЛ спотворилося до невпізнання (так само, як спотворилося слово Гламур) і будь-який нарцис, альфонс і напівбог вважає себе метросексуалом. Про це, власне кажучи, і оповідає нове відео від KAMON!!!

Метросексуали, нарциси, альфонси заполонили не тільки всю планету, але й один із знімальних майданчиків Києва! У зйомках брали участь: неперевершена травесті діва Монро, королева епатажу Супер Персик і король епатажу Річард Горн, завітав навіть Діма Білан (так так, один із хлопців, що знімалися у кліпі – справжній тезка співака).

Режисером нового відео для групи KAMON!!! за традицією стала Аліса Космос, одна з учасниць групи. Цього разу вона навіть спробувала свої сили в ролі оператора, 10 годин не випускала камеру з рук, знімаючи “виставку досягнень народного господарства” в особі 30 найяскравіших перців міста Києва у віці від 17 до 30 років.

Оператором сцен, в яких задіяні сестри КОСМОС був незмінний Дмитро Перетрутов, візажистом як завжди стала Марина Борщевська.

Незважаючи на те, що зйомки кліпу МЕТРОСЕКСУАЛ проходили в холодному павільйоні, на майданчику було спекотно і дуже весело.

«Незрозуміло тільки, як тепер всі ці 10 годин краси і епатажу втиснути в 4-х хвилинний ролик», – скаржиться Аліса КОСМОС, працюючи над монтажем.

Журнал «Тобі»

В номері: