Tobi потрібно це знати
RSS

Пісня не відпускала мене весь цей рік, – TANYA DOLYA презентувала пісню “Крила”

admin | 6 січня, 2021 р.

TANYA DOLYAСпівачка TANYA DOLYA (Таня Доля) презентувала шанувальникам сучасної української музики свій новий трек “Крила”. Слова та музика належать виконавиці, аранжування здійснив відомий український композитор Іван Небесний. Саунд-продюсером пісні став Андрій Вішко.

До слова, це вже дев’ята композиція співачки.

Як стверджує Тетяна, ця пісня – про слова, які не були сказані: «Знаєте, бувають розмови, які комфортні лише вночі. Слова, які вдень втрачають свій зміст і глибину. В той момент, вони те, що говорить сама душа».

Слова пісні та мелодію виконавиця написала ще минулої осені. Але завершила роботу над нею лише в листопаді цього року. Для неї це пісня-передчуття всіх тих непростих подій, які приніс 2020-й.

Пісня не відпускала мене весь цей рік. Ще з минулої осені, коли дописала слова і мелодію, мене не полишало почуття тривоги і невизначеності. В якийсь момент я її навіть “забула”. Але коли «згадала» про неї знову, то зрозуміла, що кожне слово і кожна нота на своєму місці. Я просто розплакалася від усвідомлення непоборного бажання цієї пісні жити поміж нас. Але й далі, ще якийсь час після запису, творчі сумніви не давали її вивести в світ. Та, все ж таки, вона повинна завершити цей рік, підсумувати його. Тому сьогодні ця мить настала… Нам всім потрібні КРИЛА, щоб, все ж таки, договорити і летіти далі!…” – прокоментувала “народження” ліричного хіта авторка TANYA DOLYA.

Журнал «Тобі»

В номері: