Tobi потрібно це знати
RSS

Гурт С.К.А.Й. зіграв партію у Великому Оркестрі Святкової Допомоги

admin | 20 січня, 2010 р.

10 січня у Польщі відбувся 18-й фінал Великого Оркестру Святкової Допомоги. Так називається найбільша у Польщі, а за деякими даними і у світі, благодійна акція, участь у якій беруть мільйони поляків на батьківщині та закордоном. Організатори цієї акції збирають гроші на сучасне медичне обладнання для дитячих лікарень.

Український гурт С.К.А.Й. не залишився байдужим і в цей день виступив на головній сцені польського міста Жешув. Музиканти виступали з єдиною метою – допомогти дітям, зробити їх дитинство щасливим!

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Ми хочемо, шоб діти у всьому світі не знали біди! Немає нічого світлішого, ніж усмішка дитини. Ми приїхали, щоб взяти участь у акції, бо віримо що можемо допомогти. Давайте разом зробимо усе можливе, щоб діти навколо посміхалися!»

Пісні «Подаруй світло», «Тебе це може вбити», «Best Друг» та ще багато хітів гурту С.К.А.Й. лунали не тільки зі цени. Виступ колективу транслювався польським громадським телебаченням у прямому ефірі цілоденного марафону, за яким в середньому слідкують три мільйони глядачів.

Тоді ж на вулицях міст Польщі працювали волонтери з наклейками-сердечками, які вони наклеювали на верхній одяг усім доброчинцям. Емблему «червоне серце» з гордістю носили усі музиканти колективу. За словами артистів, тільки слухаючи своє серце, можна відчути справжнє щастя.

Великий Оркестр Святкової Допомоги є невід’ємною частиною польського Вудстоку – фестиваль, що проходить влітку є акцією-подякою за зібрані взимку кошти.

Журнал «Тобі»

В номері: