Tobi потрібно це знати
RSS

КРАЩІ ЛЮДИ ПОЧИНАЮТЬ НОВИЙ РІК ПОСМІХАЮЧИСЬ

admin | 22 січня, 2010 р.

Арт-проект КРАЩІ ЛЮДИ повертається після новорічних свят з потрійною презентацією від найпозитивніших українських рокерів. 21 січня в столичному арт-клубі Docker’s ABC будуть представлені кліп дніпропетровської групи «Гражданин Топинамбур», дебютний альбом «СкаСка» гурту Вперше Чую та нова концертна програма від SЮR Band.

Першу вечірку 2010 року відкриють SЮR Band – фаворити національного фіналу міжнародного фестивалю The Global Battle Of The Bands. Навесні 2009 року SЮR Band уже брали участь у вуличних акціях проекту КРАЩІ ЛЮДИ. Тоді публіка Хрещатика гаряче приймала групу, та не розходилася незважаючи на сильну зливу. За останні пів року SЮR Band істотно змінив свій репертуар і 21 січня вперше заграє свою нову концертну програму.

Передпрем’єрний показ свого кліпу на пісню «Вкл-Викл» влаштують в Docker’s ABC дніпропетровці «Гражданин Топинамбур». Робота над відео вже вийшла на фінішну пряму, а творча група готова представити beta-версію кліпу, в якому окрім музикантів «Гражданин Топинамбур» задіяні резиденти Comedy UA Дядя Жора і Лось Стахов, «диверсантка» Гала Кудріна, Світлана Вольнова, група «АнтитілА» та SuperDivka Наталія Гордієнко.

Подією вечору претендує стати презентація дебютного альбому «СкаСка» від групи «Вперше Чую». Диск ще не встиг потрапити у вільний продаж, тому вперше прихильники музикантів його зможуть придбати саме на вечірці арт-проекту КРАЩІ ЛЮДИ.

Упродовж усього сезону кожні два тижні в Docker’s ABC тепер відбуватимуться не тільки концерти українських рок-гуртів, а також проводитимуться презентації вітчизняних непопсових кліпмейкерів, художників та авторів та учасників разноманітних неординарних творчих проектів. Представляти мистецький рок-авангард буде популярна радіоведуча та журналіст Поліна Булгакова.

http://www.docker.com.ua

Журнал «Тобі»

В номері: