Tobi потрібно це знати
RSS

Lama запрошує на «Жовте Поле»

admin | 2 грудня, 2009 р.

Найдрайвовіша команда країни презентує новий сингл та відео на одноіменну композицію з майбутнього альбому.

Твоє життя зміниться. Замість остогидлого сіробудення – повна шаленого сонця, відчайдушного вітру і скаженого щастя – Lamа. Зухвале дівчисько в компанії безцеремонних хлопчаків знає рецепт абсолютної свободи і залюбки поділиться ним з кожним. Lamа: «Роби тільки те, чого просить твоє серце, люби своїх друзів, живи своїм розумом, і не дозволяй нікому псувати свою долю».

Режисер відео «Жовте поле» Олександр Ковтун побачив цю історію в сонячній подорожі кримським узбережжям. Веселий розцяцькований автобус несе радість кожному зустрічному, адже для щастя не потрібно стимуляторів. Втікайте з нудного міста, вмикайте гучніше Lamа і життя врешті справді стане кольоровим.

Завдяки партнерській програмі Lamа і FreshTel інтернет був надзвичайно швидким і стабільним, що дозволило митцям не паритись зайвого, і тонами направляти відзнятий матеріал на затвердження продюсеру команди прямісінько з морського узбережжя.

«Жовте Поле» вже звучить на всіх fm-станціях країни, а з 30 листопада кліпом можна буде насолодитись на блакитних екранах країни.

Журнал «Тобі»

В номері: