Tobi потрібно це знати
RSS

Студентський квиток у нове життя

Ірина Артемчук | 7 листопада, 2009 р.

За вікном облітає листя, а дощ із сумом прощається з теплими днями. Похмурі ранки, нові обов’язки і дуже серйозні викладачі. А тобі так хочеться знову, як зовсім нещодавно, закрити підручник, відсунути подалі конспект, побігти в парк або просто розслабитися, поринувши в інший світ, де можна робити все, що хочеш. Туди, де все легко і просто, багато розваг та цікавих людей, де ти виглядаєш фантастично і все вдається одразу, де усі хочуть спілкуватися без обмежень і ускладнень. У чому справа? Що заважає перетворити цю ілюзію на реальність? Ти молода і мобільна, емоції зашкалюють, а довкола стільки можливостей. Все у твоїх руках! Спілкування з хорошими друзями подарує тобі багато позитивних хвилин, а ще, як стверджують вчені, воно здатне продовжувати життя!

Не можеш знайти спільної мови з одногрупниками чи ніяк не звикнеш до дивної поведінки окремих знайомих? Звернися до соціоніки. Ця наука про спілкування допоможе тобі вирішити безліч проблем, із цим пов’язаних.

Твоє життя вирує: пари, семінари, бібліотеки, ну і, звісно ж, дискотеки! Подбай про стильний макіяж, одягай свої улюблені спокусливі джинси, збирай друзів і, – гайда на танці! А при нагоді ознайомся з деякими правилами поведінки на дискотеці. Звичайно, не можна оминути увагою ваші із НИМ стосунки. Як додати гармонії та яскравості, з’ясувати, чому виникають непорозуміння? Кохання часто проходить через випробовування. Але зрозуміти проблему, означає наполовину вирішити її. Додай різноманітності вашим взаєминам!

ENTER! Час нарешті серйозно залізти в Інтернет, знайти нових друзів та однодумців, а цілком реально, що і нове кохання. Уяви, скільки людей у світі ще не знають про твоє існування! Але, використовуючи віртуальні можливості, варто враховувати усі „за” і „проти”. Головне – не заплутатися у всесвітній „павутині” і подбати, щоб ця форма спілкування не приносила прикрих несподіванок.

Можливо, настав час подумати про зміну мобільного телефону? Їх пропонують так багато, і ти б хотіла спробувати різні варіанти. Причому, обрати найкращу модель цього маленького, але такого важливого засобу спілкування. Спеціально для тебе створено безліч стильних, функціональних та оригінальних мобільних телефонів – обирай! Але, перш ніж придбати, дізнайся більше про найпопулярніші функції та особливості різних моделей. Геть осінню депресію! Не забувай про свята, хоча б маленькі, хоча б для себе або тісного кола друзів. Вислів „Свято кожного дня” може стати гаслом твого студентського життя, перетворюючи його на казку. Будь в епіцентрі феєрії, насолоджуйся, роби сюрпризи собі та іншим і дуже швидко зауважиш, що світ навколо змінюється, стає цікавим та непередбачуваним!

Журнал «Тобі»

В номері: