Tobi потрібно це знати
RSS

Зірковий рецепт від Ассії Ахат “Навчися бути доброю, і життя буде щедрим до тебе!”

admin | 11 листопада, 2009 р.

axat

Які складові дівочої краси?

На мою думку, це доброзичливість, освіченість, шарм. Звичайно, зовнішня привабливість, тобто краса в прямому розумінні слова, ніколи не завадить. Її можна вважати безцінним дарунком долі. Іноді вона приходить на допомогу в найскладніших життєвих ситуаціях. Та справжня врода – це дещо більше, аніж просто зовнішні дані! Задля того, щоб мати право назватися красивою, потрібно постійно працювати над собою. Для дівчини, зокрема, не може існувати дрібничок – від голови і до кінчиків нігтів все повинно бути продуманим та доглянутим.

Мені дуже подобається сучасна молодь. Це покоління позбавлене комплексів, воно вміє вражати неочікуваними знахідками, новими гранями. Та тільки такі риси не звільняють від обов’язків стежити за собою й дотримуватись загальних правил гігієни, косметології.

Приміром, хочеться мати розкуйовджену, експресивну, вражаючу зачіску – будь ласка! Та волосся все одно завжди повинно бути чисто вимитим, здоровим, блискучим…

Дорога парфумерія, кольорові пляшечки туалетних вод та дезодорантів, безумовно, приваблюють.

Але неперевершений аромат, який повинна відкрити для себе кожна дівчина, – природний запах свіжості тіла. А щоб привернути увагу до рук, не обов’язково робити яскраво-червоний манікюр. Достатньо просто охайно підрізати нігті, надати їм гарної форми, не забувати стежити за шкірою рук.

Загалом, мій досвід доводить, що хлопцям, чоловікам подобаються дівчата із мінімальною кількістю яскравих неприродних штрихів. Тому я раджу найбільші зусилля витрачати якраз на догляд за собою, на збереження дарованого природою. У виборі туші, тіней, лаків надавати перевагу пастельним відтінкам. Щоправда, іноді, особливо в юному безтурботному віці, по собі знаю, виникають нестримні задуми. Трапляється, дуже хочеться помалювати волосся в насичено зелений колір. У такому випадку моя порада однозначна – фарбуй! Це єдиний і найвірніший спосіб переконати себе, що зелене волосся виглядає жахливо й робити такого не варто. Ще одна думка, у правильності якої я твердо переконана – дівчинці потрібно ретельно стежити за своєю вагою.Причому, починати це робити треба уже з тринадцяти років. Перш за все, необхідно звернути увагу на спосіб харчування. Особисто я не пропагую жодних дієт, дуже часто вони просто доводять організм до виснаження. Переконана, що їсти можна все, але в міру!

А різноманітні теорії з цих питань раджу перечитувати. Поцікавитись, наприклад, особливостями окремого харчування, видами раціону за групами крові, іншими популярними речами – це корисно навіть для розумового розвитку. Окрім того, в будь-якій теорії можна віднайти ту раціональну зернинку, що підійде саме тобі. По-друге, варто подумати і про те, який спосіб життя ти вибираєш. Звісно, не у всіх є можливість відвідувати тренажерний зал, придбати додому дорогі гантелі, вишукане спортивне приладдя. Та це – не виправдання. Ранкова гімнастика, тривала прогулянка на свіжому повітрі, м’яч, скакалка та обруч – речі цілком досяжні. Потрібно лише захотіти знайти для цього час.

І нарешті про найголовніше – внутрішній світ. Чи задумувалася ти колись, який у тебе сміх, як ти плачеш, говориш? Чи можеш бути впевнена, що це виходить в тебе приязно і мило? Не полінуйся стати перед дзеркалом і влаштувати собі справжнє випробовування. Роби репетиції й тренуйся! Але головне, дай лад своїм почуттям. Адже коли на серці злість, то як би ти не тренувалася, посмішка все одно буде фальшивою. Виховуй у собі доброзичливість та м’якість. Навчися бути доброю, і життя буде щедрим до тебе!

Журнал «Тобі»

В номері: